Creatieve 
helden
gezocht!

Grafisch vormgevers. Concept bedenkers. Ondernemende creatievelingen.
 Jong en oud. Zojuist afgestudeerd of iemand die al jaren de wereld mooier maakt. Wij zijn op zoek naar jou. Willen graag met je samenwerken. Ben jij iemand die Out of the Box denkt?

 

 

Out of the box

Wij zijn niet op zoek naar vormgevers die in hun creativieteit al rekening houden met de beperkingen van een framework zoals bijvoorbeeld Wordpress. Denk jij Out of The Box en ontwerp jij de meest fantastische dingen? Ben je op zoek naar een kwalitatief systeem waar veiligheid, gebruikersgemak, flexibiliteit en functionaliteit voorop staan. Waarbij de prijzen ook nog eens zeer scherp zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou. Regelmatig zijn wij ook op zoek naar creatieve mensen voor een van onze uitdagende projecten.

We laten jou ook graag zien hoe snel we jouw ontwerp omzetten naar een functionele website, tegen een interessant tarief (omdat we zo snel zijn). Het tarief is een ding, maar eigenlijk is het belangrijkste dat we websites ontwikkelen in een geavanceerd systeem waar veiligheid, gebruikersgemak, flexibiliteit en functionaliteit voorop staan. Zo bied jij jouw klanten dezelfde hoge kwaliteit die zij van jou gewend zijn, voor een acceptabele prijs. Jij maakt een fantastisch ontwerp, wij bouwen hiervan een fantastische website.

De afgelopen jaren hebben we een zeer flexibel en veilig systeem voor de ontwikkeling van websites ontwikkeld: RUN cms. Een content management system waar wij ontzettend snel, van elk denkbaar ontwerp, een functionele website kunnen maken. Onze klanten kunnen zonder technische kennis eenvoudig hun eigen website beheren. En ze mogen gratis gebruik maken van onze software, die altijd up-to-date is.

Wij kennen nagenoeg geen beperkingen in ons framework: elk ontwerp kan snel, altijd responsive (mobile first) en zonder pardon ontwikkeld worden. Een functionele website bouwen kost vaak niet meer dan 2 - 5 dagen!

Wij zijn benieuwd naar jouw creatieve successen en je voorstel aan ons.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl