ook voor jou

Websites

We maken websites voor iedereen. Tenminste, we willen iedereen de mogelijkheid bieden om zichzelf met een fantastische website online te profileren. Beter te worden dan concurrenten zijn. Zodat jouw bedrijf kan groeien.

We hebben een concept bedacht waarbij we een website ontwikkelen voor ondernemers en zzp-ers met een beperkt budget.

Ook hebben we een concept waarbij we de meest uiteenlopende fratsen uithalen in het bedenken van jouw website. We ontwerpen jouw website op maat en voegen elke denkbare functionaliteit toe die jij wenst. Zonder beperkingen in het ontwerp. En met een laagste prijs garantie*.

jouw online winkel

webshops

We ontwikkelen webshops in 2 verschillende platformen, namelijk: Opencart en Magento2.

Voor ondernemers met een kleine shop, beperkt aantal producten kies je Opencart.

Ga je voor de top, heb je de mogelijkeid om te investeren in groei, heb je veel producten en verwacht je in de toekomst véél bezoekers? Dan ontwikkelen wij voor jou graag een Magento2 webshop

je wil jouw doelgroep bereiken

Internet strategie

Leuk, een website voor een schappelijk prijsje en daarna gauw een Facebook, Instagram en Twitter-account aanmaken en jij wint de strijd tegen de rest. Oh ja, en gevonden worden heeft te maken met iets van zoekwoorden en linkjes.

10 jaar onderzoeken wij het internet landschap. We testen nieuwe dingen en proberen vaak dingen uit. We ontwikkelen functionaliteiten en bedenken unieke concepten.

op zoek naar jezelf

Google je mee

Google vinden wij leuk en interessant.

Iedereen kent Google. Iedereen gebruikt Google. Als jij gevonden wordt, is het geen probleem meer om jouw ambitieuze doelstellingen te behalen.

Wij helpen je graag op weg.

mensen bereiken die op zoek zijn naar jou

Google Ads

Een van de meest effectieve advertentiemogelijkheden op internet: Google Ads. Flexibel in te zetten, zelfs met een beperkt budget. Je adverteert heel gericht zodat je alleen mensen bereikt die op zoek zijn naar jouw producten of diensten. En je betaalt alleen per klik.

jij weet wie je bent en wat je doet

Wij schrijven het voor jou

Scherpe teksten zijn een belangrijk onderdeel voor de vindbaarheid van jouw website. Maar ook voor de verleiding van de eindgebruiker om in contact te komen met jou.

Wij vertalen graag jouw verhaal met krachtige teksten, waar we eindgebruikers mee bereiken en raken.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal
en komen graag met je in contact.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl