mensen bereiken die op zoek zijn naar jou

Google Ads

Google Ads effectief inzetten

Wij zijn ervan overtuigd dat adverteren op Google een van de meest succesvolle wijze van adverteren op internet is. De mogelijkheden zijn onzettend breed inzetbaar van adverteren in Google tot beeldadvertenties in het uitgebreide netwerk van websites. En natuurlijk wil je alleen betalen voor resultaat.

Succes met Google Ads

Wij zien regelmatig advertentie campagnes / accounts voorbij komen waar té snel en met té weinig kennis gebruik gemaakt wordt van het advertentieprogramma. Erg jammer maar wel logisch. Je bent ondernemer [ondernemend] en kunt heel eenvoudig een account aanmaken en van start gaan. Zelfs op een manier waar je zonder omkijken het hele proces aan Google over laat of waar je gebruik maakt van een online marketing bureau die veel accounts als een fabriek voor jou inrichten en beheren. Geweldig. En toch gaat het vaak mis.

 

Toch zien wij vaak dat adverteerders niet voldoende kennis hebben om de advertentiecampagnes echt waardevol te maken. Hierdoor stijgen de kosten, blijven de opbrengsten achterwege en bereik je niet de mensen die je zou willen bereiken.

 

Wij doen het graag anders

We willen het adverteren met Google Ads niet onnodig kostbaar maken voor jou. Wel willen wij jou graag leren hoe het programma werkt en naast je staan wanneer en zolang als dit voor jou nodig is. Zo blijft het jouw campagne, waar jij resultaat mee behaald.

Op 2 gebieden zien wij vaak mogelijk verbeteringen:

  • Het advertentieprogramma: Je bent onvoldoende bekend met de basisinstellingen en het inrichten van een campagne-structuur. Hierdoor heb je onvoldoende grip op de kosten-per-klik en kosten-per-conversie, advertentieposities en vertoningen. Dit is eenvoudig op te lossen door je het programma op een goede manier uit te leggen.
  • Begrip van campagne-structuur, relevantie van advertenties, zoekwoorden en landingspagina's: Daar gaat het vaak echt mis. In onze dienstverlening leggen we de nadruk op het belang van deze onderwerpen. Hierdoor dalen de kosten, stijgen de opbrengsten en kun je echt winnen met Google Ads.

leer alle ins-en-outs

training

Zelfstandig ondernemers
en zzp-ers v.a € 150,00*.
Training op maat (/dagdeel)
individueel / collega's v.a. € 295,00.

We leggen jou in begrijpelijke taal uit hoe het programma exact werkt. De focus ligt op campagne-structuur en relevantie van zoekwoorden, advertenties en landingspagina's. Elke training is gericht op jouw bedrijf en campagnes. Elke vraag wordt beantwoord.

strategie en advies

controleren account

Zelfstandig ondernemers
en zzp-ers v.a. € 150,00*.
Afhankelijk van maandbudget
en omvang account v.a. € 295,00.

We controleren alle instellingen en reiken verbeterpunten aan. Dit doen we door op vaste punten een rapport op te stellen. We versturen het rapport digitaal en volgen deze op met een telefonische evaluatie (max 1 uur). We geven toelichting op het rapport en beantwoorden jouw vragen.

leren, strategie en advies

consultancy / beheer

Investering: op afspraak,
uurtarief op basis van aantal inkoopuren

We treden op als jouw vraagbaak, kijken over jouw schouder mee wanneer jij het nodig hebt. Met als doel dat jij zoveel mogelijk de fijne kneepjes van het vak leert en steeds meer het beheer zelf overneemt.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal
en komen graag met je in contact.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl