op zoek naar jezelf

Google je mee

Hoe werkt dat nou met Google

Niemand, zelfs bij Google, kan je hier een sluitend antwoord op geven. Google is de meest krachtige bron op internet waar je altijd antwoord krijgt op jouw vraag [zoekopdracht], behalve op het antwoord: Hoe werkt Google :-) De algoritmes [code] waarmee Google zijn zoekresultaten laat zien, wijzigen continue. Vroeger was het zo eenvoudig: verstop een paar zoekwoorden in je website, maak pagina's aan met veel, heel veel zoekwoorden en ga linkjes ruilen.

Wij houden ons graag bezig met de basis: Je maakt een website voor eindgebruikers, niet voor zoekmachines. Zorg dat je vooruitstrevend bent in de technische aspecten en dat jouw website van toegevoegde waarde is en een belangrijke bijdrage heeft op internet. Zo zorgen wij voor vindbaarheid in Google. En we bewijzen keer op keer dat het ons lukt om de juiste mensen te bereiken.

Ben je op zoek naar broodje aap verhalen? Dan verzoeken wij je om eens te informeren bij een collega. De verhalen zijn schitterend om te beluisteren. Oh ja, en het lukt altijd om bovenaan de zoekresultaten te staan met krachtige advertenties [google ads].

Heb je er behoefte aan om te scoren in Google? Heb je geduld? En vertrouw je op onze expertise?

Wij hebben zo onze eigen werkwijze. Hiervoor onderzoeken we al vanaf dag één hoe het internet in elkaar zit. Hebben we oneindige zoekresultaten en websites geanalyseerd [gewoon omdat we het interessant vinden]. Ontwikkelen we nieuwe functionaliteiten en ontwikkelen we continue door aan onze software, je weet wel: de software waarmee we jouw website ontwikkelen. We lopen voor op de trends van morgen: vooruitstrevend, geavanceerd, snel en flexibel.

ik wil leren

training

Een training neemt minimaal 3 dagdelen (á 4 uur) in beslag over een periode van 4 weken. Individueel / in groepsverband.
Investering v.a. € 1000,00.

We bekijken jouw unieke situatie en leggen je graag de belangrijkste punten uit. We leggen de focus op teksten schrijven, linkbuilding (intern / extern) en technische vereisten en verbeterpunten. Elke training is gericht op jouw bedrijf en je mag ons alles vragen. Het is een illusie dat je na een dagje training wel weet hoe het werkt.

website door ons ontwikkeld

vindbaarheid = standaard

Bij elke opdracht voor het ontwikkelen van een website of shop staan wij stil bij vindbaarheid en hoe wij jouw doelgroep kunnen bereiken. Omdat wij geloven in een samenwerking die is gebaseerd op groei. Je wil eindgebruikers bereiken en verbluffen en concurrenten overtreffen. Dáárom kies je voor ons.

gewoon eens sparren

consultancy

Onafhankelijk advies. Een dagdeel sparren over de mogelijkheden om jouw posities in Google te verbeteren.
Investering € 595,00.

We bereiden onszelf goed voor door jouw website, posities en profilering op internet te beoordelen. We richten ons op verbeterpunten voor de vindbaarheid en gebruikerservaring van jouw website. Tijdens de brainstormsessie bespreken we onze visie en beantwoorden al jouw vragen.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal
en komen graag met je in contact.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl