jij weet wie je bent en wat je doet

Wij schrijven het voor jou

Scherpe teksten, eindgebruikers verleiden

Als een eindgebruiker jouw website bezoekt wil je deze verleiden. Dit doe je natuurlijk met beeld, maar nog belangrijker: met krachtige teksten, op de juiste wijze, op de juiste plaats. Zonder te veel in herhaling te treden of overdreven zoekwoorden hierin te verstoppen. Dit werkt juist niet.

Relevante content

Hoe vaak komen we "oude" technieken tegen. Zijn teksten niet meer fatsoenlijk leesbaar omdat deze zijn geschreven voor zoekmachines. Worden er pagina's toegevoegd omdat dit goed zou zijn voor Google. Te vaak, helaas.

En sommige van deze technieken zijn op dit moment nog best effectief. Als je op dit moment geen punten verliest, dan is het wel dat je een eindgebruiker niet overtuigd met onzinnige woorden / teksten. Je houdt teksten eenvoudig leesbaar en interessant voor eindgebruikers. Dat is de techniek die wij graag inzetten.

 

Met op de juiste plaatsen de juiste woorden, zodat jij gevonden wordt.

 

Zo doen wij het graag

Google is erg gesloten over hun algoritmes. Sommige dingen geven zij wel prijs en wij volgen deze altijd op. Ook als hierdoor een langere weg ingeslagen moet worden voordat een website wordt gevonden. Toch ervaren onze opdrachtgevers juist het tegenovergestelde :-) Dit komt niet alleen door het gebruik van de juiste woorden, op de juiste plaatsen, maar voornamelijk door dit aan te vullen met geavanceerde software en structuur en prioriteit op het van de websites die wij ontwikkelen.


 

waar dan ook op internet

teksten redigeren

We redigeren jouw teksten. Dit betekent dat jij jouw verhaal hebt geschreven en er op internet al veel over jou te vinden is. Maar: de teksten lopen niet lekker, de boodschap komt niet helder over en je wordt niet zo goed gevonden als je zou willen. Wij maken deze vertaalslag op jouw website en waar dan ook op internet.

wij vertalen jouw verhaal

teksten schrijven

Jij bent goed in wat je doet. Je gelooft in de kwaliteit van jouw producten en/of diensten maar weet niet hoe je dit moet verwoorden. Of je bent gewoon op zoek naar iemand die jouw verhaal met prachtige woorden wil uitschrijven op internet. Wij zijn er voor jou!

leer jouw eigen verhaal achrijven

training

Je wil het graag zelf leren. Bent best goed in het verwoorden van jouw verhaal. Maar bent op zoek naar de trucs waarmee je de eindgebruiker kunt verleiden en de vindbaarheid op het web kan vergroten. We beantwoorden al jouw vragen en reiken je dé tips die jij nodig hebt om te gaan scoren.

Igor en Jurgen zijn benieuwd naar jouw verhaal en hoe wij jou kunnen helpen bij het schrijven hiervan.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl