Website
[ontwerp en functionaliteit
op maat]

We houden van uitdagingen. Halen de gekste dingen uit voor onze klanten. We kijken niet vreemd op van "ingewikkelde" wensen, juist niet. Vaak lijkt iets haast onmogelijk en toch zien wij weer die eenvoudige(re) oplossing. Hoe complexer de uitdaging, hoe harder ons hart gaat bonken. We verbluffen eindgebruikers en halen het bloed onder de nagels van [jouw / onze] concurenten uit :-)

Wij ontwikkelen al jouw wensen

We draaien onze handen nergens voor om. Van elk ontwerp maken wij snel en in geavanceerde software [cms] een functionele website. Een website waar alle denkbare functionaliteiten mogelijk zijn. Waarbij we nagenoeg geen beperkingen hebben in het te maken ontwerp. We maken natuurlijk gebruik van de laatste technieken. Je mag ons natuurlijk ook vragen om een website te ontwikkelen in bijvoorbeeld Wordpress.

De ontwikkeltijd van elk ontwerp is in onze software gegarandeerd lager [lees: lagere investering]. De meest gangbare [geavanceerde] functionaliteiten zijn door ons al ontwikkeld en inzetbaar. Flexibeler en veelzijdiger dan bijvoorbeeld Wordpress modules. Je krijgt nooit te maken met conflicten tussen modules en kostbare  updates. En onze websites behoren tot de snelste op het web omdat we op een geavanceerde manier omgaan met o.a. templatebestanden en afbeeldingen. Je betaalt nooit voor updates van de software en mag het cms gratis gebruiken.

We hebben nog een groot +punt en dat is wel de flexibiliteit van de websites die we ontwikkelen. Op elk moment zijn wijzigingen in de vormgeving aan te brengen omdat we elke stylesheetregel / code zelf hebben geschreven. Zelf kun je heel eenvoudig een pagina samenstellen door het toevoegen van blokken.

elk ontwerp,
elke functionaliteit

geen onderhoud,
gratis gebruik

geen modules van derden,
geen conflicten

eenvoudig beheer,
geavanceerde admin

maak elke pagina
uniek met blokken

flexibel, veilig en
snel, sneller, snelst

* Laagste prijs garantie

Uitgangspunt bij de ontwikkeling van ons cms was dat we snel en zonder pardon van elk ontwerp een functionele website kunnen maken. Ook jouw ontwerp. Heb je een grafisch ontwerp laten maken en ben je benieuwd wat het zou kosten om hier een website van te laten maken? Lever ons de illustraties van het ontwerp aan (in bestandsformaat .PDF, .PSD, .AI) zodat wij een scherpe offerte kunnen uitbrengen. Dit mag je ook aan onze collega's vragen. Hebben we een verkeerde inschatting gemaakt waardoor onze prijs niet de laagste is, dan passen we deze aan en verlagen deze met nog eens 10%.

Enkele voorwaarden:

  • Het betreft een ontwerp welke wordt gemaakt door een erkend grafisch vormgever.
  • Wij houden van grafisch ontwerpers die echt Out of The Box denken en een fantastisch ontwerp creëeren zonder rekening te hoeven houden met beperkingen.
  • Het ontwerp is niet gebaseerd op bijvoorbeeld een Wordpress thema,
    het gaat om een uniek grafisch ontwerp.
  • Worden er specifieke functionaliteiten meegenomen in het ontwerp dan is onze offerte inclusief deze functionaliteiten, wij verwachten dit ook bij onze collega's.
  • Alle "laagste prijs"-garantie spelregels worden per e-mail toegelicht.

Wij zijn benieuwd naar de wensen van jouw toekomstige website. We komen heel graag met
je in contact.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl