Ondernemers en zzp-ers die willen scoren!

Samenwerken met ondernemers en zzp-ers, dat vinden wij interessant. Jij hebt jouw kwaliteiten, een goed product of een uitstekende dienstverlening. Wij hebben de onze: het bouwen van fantastische websites.

Vaak zijn de middelen voor kleine ondernemers beperkt. En dan? Geen kans op succes, of juist wel. Als het aan ons ligt helpen wij je graag.

Ook wij zijn eigenwijs en ondernemend. We hebben een concept bedacht waarmee we mensen [bedrijven] waarbij het budget beperkt is, toch helpen met een fantastische website en goede vindbaarheid. Je hoeft niet persé verder te zoeken of in gesprek te gaan met andere internet bureaus. Wij vragen jou: Wat is jouw budget? Ons antwoord is dat wij altijd een passende oplossing bedenken.

beschrijf jouw wensen

Wat is jouw budget?

Jij bent op zoek naar een kwalitatief goede website. Waar technisch nooit problemen opduiken. Waar jouw klanten [doelgroep] de weg weten te vinden en waar het niet uitmaakt op welk apparaat zij jouw website bekijken. Een website die goed gevonden wordt in Google. Een website die mee kan groeien met jouw bedrijf en die flexibel is in te richten / aan te passen. Eigenlijk gewoon een website die werkt. Voor een eerlijke prijs en zonder addertjes onder het gras. Wij maken deze!

Vertel ons jouw wensen en hoeveel je kúnt en wilt investeren. Wij bedenken een passende oplossing voor jou.

brainstormen

Wij luisteren naar jouw verhaal

We hebben geluisterd naar jouw wensen en een passende oplossing bedacht. Hierover ben jij enthousiast. Dan gaan we beginnen!

We komen bij elkaar en tijdens deze kennismaking luisteren we naar jouw verhaal. Om ons goed in te leven in de kwaliteiten en unieke waarden van jouw bedrijf, horen we graag alles. We vinden het belangrijk om een goed beeld te hebben van jouw producten en/of diensten, [potentiële] klanten en concurrenten. Met deze informatie maken wij de vertaalslag naar een succesvolle website.

bouwen

Snel dat we zijn

We bedenken een concept voor jouw toekomstige website en laten deze graag aan je zien. We bespreken de inhoud en structuur van jouw website, het beeldmateriaal en de kleuren. Binnen de afgesproken kaders, en rekening houdend met jouw specifieke wensen en behoeftes, bouwen we in korte tijd jouw website. Hebben we tussentijds vragen of punten waarover we graag jouw mening willen dan mag je met ons meekijken.

we zijn bijna klaar

Website gaat live

Bijna klaar. Nog even laten zien wat het uiteindelijke resultaat is en wellicht nog een beetje finetunen. Natuurlijk leggen we uit hoe eenvoudig ons cms [software waarmee je de website kunt bewerken] werkt. Heel eenvoudig, daarom hebben we deze ook ontwikkeld.

Heb je helemaal niets met computers en internet en wil je het beheren van de website over laten aan een van onze mensen? Dan bespreken we de mogelijkheden van een supportcontract waarbij je tegen aantrekkelijke tarieven het beheer van jouw website helemaal kunt uitbesteden.

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en het budget welke je kúnt en wilt besteden aan een succesvolle website.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

Have a nice day!

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl