Sinds 2008

In 2008 begonnen wij, Werner en Jurgen (broers), ons avontuur op internet. We kochten twee laptops en bouwden onze eerste website waarna we direct aan de slag konden voor een aantal opdrachtgevers. Inmiddels zijn we met zijn vijven en werken regelmatig in opdracht van vormgevers en met freelancers uit ons netwerk.

Wij luisteren graag naar jouw verhaal en doelstellingen en maken jou graag beter dan jouw concurrenten. We hebben daar hele gave ideëen voor en beginnen meestal met een functionele, doeltreffende en door eenvoud opvallende website. Vindbaarheid en internet marketing hoort natuurlijk bij onze dagelijkse sport. Afhankelijk van jouw budget zetten we de juiste tools in. Jurgen nodigt je graag uit om binnenkort samen een kop koffie te drinken.

 

front-end developer, aanspreekpunt

Jurgen

Jurgen is het aanspreekpunt voor elk project. Verder houdt Jurgen zich bezig op het strategische vlak en het uitwerken van concepten voor websites en campagnes.

front-end en back-end developer, teamleider

Werner

Werner houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites. Zowel front-end als back-end. Werner is het brein achter de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als meewerkend voorman en aansturing van het ontwikkelteam.

tekstschrijver

Igor

Ervaren? Nogal. Als hoofdredacteur, auteur en docent NT2 is Igor dé tekstschrijver waar wij al jaren van genieten. Igor en Jurgen pakken de pen en schrijven de meest uiteenlopende teksten voor elk bedrijf. Vanaf 2019 introduceren wij ook onze eigen trainingen "schrijven voor het web" en "correct Nederlands".

junior front-end developer, supportmedewerker

Nathan

Nathan is sinds eind 2017 regelmatig te vinden in het cms. Nathan houdt zich voornamelijk bezig met het uitwerken van nieuwe websites en voert vooral in opdracht van Werner en Jurgen diverse uitvoerende werkzaamheden uit. Vooral als er spoedgevallen zijn pakt Nathan de supportvragen aan bestaande websites op.

steun en toeverlaat op kantoor

Romana

Zonder onze Romana zou het er op kantoor een stuk minder gezellig en efficiënt aan toe gaan. Onze steun en toeverlaat. Romana zorgt voor de noodzakelijke dingen op kantoor en handelt administratieve taken af.

onze virtuele medewerkster

Luna

Luna is onze vraagbaak voor eindgebruikers. Heb je vragen dan vind je vaak het antwoord al op onze website. Wel zo handig, een goed antwoord op een goede vraag. De eerste voorbereiding op een succesvolle en fantastische samenwerking :-)

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal
en komen graag met je in contact.

Bel Jurgen 06- 4156 1982
ma t/m za tot 20.00uur

Stuur een mail
info@jvr-online.nl

© 2008 - 2018 JurgenvanRun.nl